Бера Иванишвили се смята за един от най-известните певци албиноси. Сега

...
Бера Иванишвили се смята за един от най-известните певци албиноси. Сега
Коментари Харесай

Просто ангел: как изглежда детето на най-красивия албинос в света (СНИМКИ)

Бера Иванишвили се счита за един от най-известните артисти албиноси. Сега мъжът е на 28 години и във вените му тече грузинска кръв. Почти невероятно е да се повярва, че Бера принадлежи към тази народност, тъй като кожата и косата му са снежнобели.

Природата е направила младежа специфичен, друг от другите хора. Като дете той е диагностициран с албинизъм. Неговите кафези не създават меланин за пигментация на кожат.

Въпреки своята специфичност, мъжът не се комплексира от това, а в противен случай, той се влюбва в себе си подобен, какъвто е. В допълнение, Иванишвили също доближи висоти в музикалната област и намира елементарното човешко благополучие – фамилията.

Избраницата на грузинеца е моделът Нанука Гудавадз. Двамата се ожениха през 2018 година, а година по-късно им се роди дете – синът им Берук. Бера и Нанука в никакъв случай не са крили бебето от очите на обществеността, като постоянно разгласяват фотоси с него. Но по какъв начин наподобява то?

 дете на албинос

 Берука наследник

За разлика от татко си, детето няма албинизъм, само че Берук има огромни сини очи. Бебето на двойката е толкоз красиво, че почитателите не се уморяват да го бомбардират с похвали.

 семейство с бебе

 прочут албинос със сина си

„ Невероятно бебе “, „ Луд съм по тази двойка и това дете “, „ И се веселя, че не е наследил чертите на татко си “, „ Тази двойка има доста красиво бебе “, „ Какви очи. Чар ”, „ Не мога да откъсна очи от Берук ”, споделят почитателите в мрежата.

 Берук наследник

 семейство с бебенце

Но в случай че бебето не е наследило особеността на Бера, то по-малкият му брат също е албинос! Това се случва извънредно рядко, само че двама албиноси порастват в фамилията на Иванишвили едновременно.

 Бера Иванишвили брат

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР